DIJAGNOSTIKOVAN MI JE RAK, bolest se prebrzo PROŠIRILA... Televizijska voditeljka saopštila tužnu vest! Ester odlučila da više ne čuva tajnu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 08:33

"DIJAGNOSTIKOVAN MI JE RAK, bolest se prebrzo PROŠIRILA..." Televizijska voditeljka saopštila tužnu vest! Ester odlučila da više ne čuva tajnu!

Pre izvesnog vremena saznala je da je obolela od raka pluća koji se proširio.

Novinarka i televizijska voditeljka, Ester Rantzen (82), saopštila je publici da se bori sa opakom bolešću.

Pre nekoliko nedelja saznala je da boluje od raka pluća, a bolest se sada, nažalost, proširila.

- Pre nekoliko nedelja saznala sam da bolujem od raka pluća koji se sada proširio. Podvrgnula sam se brojnim testovima i čekam rezultate, kako bih procenila najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tretman za lečenje - priča poznato televizijsko lice iz Engleske i dodaje.

- Odlučila sam da više ne čuvam ovu tajnu jer mi je teško da se šunjam po raznim bolnicama i zato što bih više volela da čujete od mene. Ova dijagnoza me je podstakla da se osvrnem na protekle godine i želim da izrazim duboku zahvalnost svima koji su mi učinili život radosnim, ispunjenim zabavom i inspiracijom. Pre svega, moja porodica. Moje troje dece Mirijam, Rebeka i Džošua, koji su mi bili najlepša podrška i izvor ljubavi i smeha - rekla je voditeljka.

Za one koji nisu upoznati sa radom novinarke, Ester je bila pionirka ženskih emitera, radila je na Bi-Bi-Siju i bila deo emisije "To je život!", po kojoj je publika i pamti.

Takođe, Ester je osnivač dečje dobrotvorne organizacije koja nudi savetovanje i podršku deci i mladima, do 19 godina, u Velikoj Britaniji. Pored toga, osnovala je dobrotvornu organizaciju koja podržava starije ljude koji se bore sa usamljenošću, a dobitnik je i životnog dela za dobrotvorni rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.