DEVOJKA SA KRILIMA je dokaz da je SVE MOGUĆE! Iako nema ruke, pokazala kako se snalazi u SREĐIVANJU KUĆE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:42

'DEVOJKA SA KRILIMA' je dokaz da je SVE MOGUĆE! Iako nema ruke, pokazala kako se snalazi u SREĐIVANJU KUĆE (VIDEO)

Uspešno se prilagođava svakoj situaciji

Dejana Bačko, mnogima poznata i kao "devojka sa krilima", nedavno je postala majka i pokazala neverovatnu hrabrost. Bačko je rođena bez gornjih ekstremiteta, ali nije dozvolila da je to ikada obeshrabri na životnom putu.

Sada kada je postala roditelj pred njom su novi izazovi, a prvi je svakako podizanje deteta i obavljanje svakodnevnih obaveza koje sve majke imaju.

Ona je više puta iznenadila svoje pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenim mrežama snimcima gde se savršeno snalazi u ulozi mame i dokazala da je sve moguće.

Ovaj put je njen partner, Marko Nežić pokazao kako i pored roditeljskih obaveza stiže i uspeva da sredi kuću.

A post shared by Marko Nežić / nezaa99 🙋‍♂️ (@marko_nezic99)

Naravno, Dejana sve poslove obavlja uz pomoć svojih nogu, ali je zaista neverovatno kako joj sve to dobro ide. Pa se tako na snimku vidi kako Dejana namešta krevet, pere veš i pokriva svoju ćerkicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.