DEVOJKA PREŽIVELA RAK GRLIĆA MATERICE: Ovaj simptom je glavni POKAZATELJ bolesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA PREŽIVELA RAK GRLIĆA MATERICE: Ovaj simptom je glavni POKAZATELJ bolesti!

Ona nije znala!

Devojci (24) otkriven je rak grlića materice, a ona je svoju priču odlučila da podeli sa drugima kako bi ohrabrila sve žene da idu na pregled.

Heder Kiting iz Irske, je otišla na ginekološki pregled nakon što je svom doktoru prijavila da ima krvarenje između ciklusa kao i nakon  odnosa.

Međutim ginekolog joj je rekao kako to nije ništa strašno, te da se treba vratiti za godinu dana, tj. kada napuni 25 godina!

- Zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam imala 24 godine nisam imala pravo na besplatne briseve i ostale nalaze. Sve dok nisam postala anemična od tolikog krvarenja nisu me detaljno ispitali. Na kraju su rezultati pokazali da imam rak grlića maternice -  navela je Heder.

- Nikad, čak i u najgorim noćnim morama ne bih pretpostavila da imam rak. Pozvali su me u sobu u kojoj su bile papirne maramice na stolu. Tada sam znala sam da vesti nisu dobre - ispričala je Heder momenat kad je čula užasnu vest o svom zdravstvenom stanju.

- Rečeno mi je da imam rak grlića maternice. Morala sam da idem na dalje analize koje bi proverile da li se rak proširio - ispričala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.