DEVOJČICI JE DALA DIVNO, KRATKO IME: Porodila se jedna od naših najpopularnijih influenserki! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 12:41

DEVOJČICI JE DALA DIVNO, KRATKO IME: Porodila se jedna od naših najpopularnijih influenserki! (FOTO)

Čestitke već uveliko pristižu...

Jedna od najpopularnijih srpskih modnih blogerki Ena Čubrila, koja je na društvenim mrežama poznatija kao Ena Luna, po drugi put je postala mama.

Poznata influenserka sa suprugom Nikolom već ima jednu ćerku - Nastju, a juče je na svet donela još jednu devojčicu. Naslednici je dala kratko, lepo, rusko ime Daša!

Ena je tokom svih dana trudnoće bila veoma aktivna na društvenim mrežama, uživajući u drugom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i poslovnim obavezama.

- Trudnoću sam skrivala neko vreme iz logičnih razloga, međutim, to mi se baš dopalo da uživam u ovom najlepšem periodu bez pritiska, ali sada je definitivno vreme da i to, kao i sve do sada, podelim sa vama i naravno da je to najlepša i najvažnija stvar za moju porodicu ove godine - napisala je Ena početkom maja, kada je pratiocima otkrila da je trudna.

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.