DELUJE U ROKU OD 24 SATA: Pripremi domaću SMESU koja ČISTI CREVA i prekida ZATVOR u najkraćem mogućem roku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 11:19

DELUJE U ROKU OD 24 SATA: Pripremi domaću SMESU koja ČISTI CREVA i prekida ZATVOR u najkraćem mogućem roku (VIDEO)

Uz ovaj domaći lek brzo ćete osetiti olakšanje

Jedana od najefikasnijih domaćih lekova za optstipaciju je definitivno suva šljiva. Na internetu smo pronašli recept kako da je pripremite i za jedan dan rešite problem zatvora, očistite creva i pokrenete metabolizam. 

U pitanju je kompot od suvih šljiva koji je toliko lagan da ga možete piti svaki dan, za neredovnu stolicu, za detoksikaciju, a pomaže i ženama u menopauzi.

Pomaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod hemoroida i veoma je moćan saveznik u dijetama.

Potrebni sastojci:

Priprema: dobro oprati šljive, ostaviti ih u mlakoj vodi dva sata da nabubre, a zatim ih kuvajte u vodi 15 minuta, dodajte cimet i limun. Možete zasladiti ovaj kompot ukoliko vam je potrebno da bude slađe, ali nikako sa šećerom već prirodnim medom.

Prohladite i podelite u dve porcije koje možete pojesti u toku dana. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.