DEDA SKOČIO NA DETE! Eksplicitne scene u novom filmu napravile HAOS na MREŽAMA, razlika između glumaca 30 GODINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 11:29

"DEDA SKOČIO NA DETE!" Eksplicitne scene u novom filmu napravile HAOS na MREŽAMA, razlika između glumaca 30 GODINA

Film proglašen za najgori ove godine, a tek je počela.

Mlada glumica Džena Ortega (21), dobro poznata našoj publici po filmu "Sreda" i glumac Martin Frimen (52) su za potrebe filma "Milerova devojka" snimili eksplicitnu scenu s*ksa.

Ništa to ne bi bilo čudno i ne bi stvorilo toliku pompu na društvenim mrežama, da starosna razlika između njih dvoje nije više od trideset godina.

Mlada glumica Džena Ortega (21), dobro poznata našoj publici po filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Sreda" i glumac Martin Frimen (52) su za potrebe filma "Milerova devojka" snimili eksplicitnu scenu s*ksa.

Ništa to ne bi bilo čudno i ne bi stvorilo toliku pompu na društvenim mrežama, da starosna razlika između njih dvoje nije više od trideset godina.

U filmu ovo dvoje glumaca tumače likove koji ulaze u komplikovanu vezu, jer je on njen profesor, a ona studentkinja.

Scena odnosa sa Ortegom i Frimenom postala je tema na Tviteru, najviše zbog razlike u godinama.

"Samo ću reći da kad je Martin imao 40 godina, Džena je tad tek napunila deset", "Ljudi, ovo je erotski triler, tako da ne znam šta ste očekivali", "Ovo je možda nešto najodvratnije što sam ikad video", "Deda naskočio na dete", samo su neki od komentara.

"Miller's Girl" odmah posle debitovanja 26. januara proglašen za najgori film godine, a godina je tek počela.

Kritičari nisu bili naročito pozitivno nastrojeni prema filmu, a ni publika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.