DAME GODINE: Sanja Marinković i Lidija Vukićević blistale na dodeli nagrade! Čija HALJINA ti se više dopada?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 09:55

DAME GODINE: Sanja Marinković i Lidija Vukićević blistale na dodeli nagrade! Čija HALJINA ti se više dopada?

Bile su veoma elegantne.

Nedavno se organizovala dodela nagrada "Dama i džentlmen godine", a voditeljka Sanja Marinković i glumica Lidija Vukićević, samo su neke od dama koje sa ponosom nose ovu titulu.

One su se oglasile i putem svojih Instagram profila, ujedno pokazavši i svoju elegantnu toaletu.

- Hvala na ovom priznanju. Iskreno često bih se postidela zbog nekih problema za koje sam bila uverena da mi kvare sreću ili zbog nekih svojih neprespavanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noći, kada bih slušala iskustva mnogih žena iz Srbije, izazove i probleme sa kojima one suočavaju, na putu do ostvarenja svog cilja. Oduvek sam se trudila da se sa okolnostima nosim viteški i dostojanstveno. Titulu "Dama godine" zaslužile su sve žene koje su prilagodile svoj život svom duhu - objasnila je Sanja, dok se Lidija kratko i jasno zahvalila svima:

- Večeras sam dobila nagradu "DAMA GODINE" za rad, doprinos i stvaralaštvo. Beograd 11. Maj 2021. Hvala svima!

Obe dame su nosile haljine, ali potpuno različitog stila.

Sanja je imala dugačku, crnu haljinu, sa otvorenim leđima, dok se Lidija odlučila za vatreno crvenu. Koja ti se više dopada?

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.