DAMA OD STILA: Vesna Dedić na prestoničkom dešavanju STAJLINGOM zasenila sve prisutne! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 21:07

DAMA OD STILA: Vesna Dedić na prestoničkom dešavanju STAJLINGOM zasenila sve prisutne! (FOTO)

Voditeljka uvek pleni svojim očaravajućim stajlinzima.

Na glamuroznoj modnoj reviji održanoj u našoj prestonici, među mnogobrojnim zvanicama pojavilo se mnoštvo slavnih ličnosti među kojima je bila i vodeljka Vesna Dedić.

Novinarka, voditeljka i autorka popularne emisije "Balkanskom ulicom" uvek pleni svojim očaravajućim stajlinzima.

Nisu samo žene te koje komentarišu na društvenim mrežama već i muškarci da Vesna u 2021. godini izgleda nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje.

Voditeljka se na pomenutoj večeri pojavila u letnjem izdanju, te je plenila neverovatnom svežinom.

Na sebi je ponela elegantnu, blago čipkanu majicu bez rukava, prljavo-roze boje, te ju je uklopila sa svilenim, lepršavim pantalonama u "boho" stilu slične nijanse. Na nogama je nosila srebrne sandale sa blagom potpecom.

Ceo stajling je upotpunila elegantnim, jednostavnim visećim minđušama koje su krasile njene "osunčane" uvojke, dok je u rukama nosila minijaturnu crvenu torbicu.

Preko ramena je ponela letnji sako u boji bronze koji joj se savršeno uklopio sa nijansom njene bujne riđe kose.

Svojom pojavom Vesna je sve prisutne stavila u drugi plan, te je još jednom dokazala i pokazala šta znači biti žena od stila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.