DA TVOJ MUŠKARAC POSTANE SAVRŠEN LJUBAVNIK: Pokaži mu OVIH 10 TRIKOVA i od MLAKONJE napravi Don Žuana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 17:48

DA TVOJ MUŠKARAC POSTANE SAVRŠEN LJUBAVNIK: Pokaži mu OVIH 10 TRIKOVA i od MLAKONJE napravi Don Žuana!

Evo šta treba da zna.

Muškarci često misle da su bogovi u krevetu, i to najviše onda kada njihov performans nije ni blizu onome o čemu žene maštaju kada je vođenje ljubavi u pitanju.

Čak i ako dobiju poneku kritiku ili savet od svoje partnerke, ne trude se da ga uvek usvoje.

Ipak, nije sve izgubljeno jer ako nauče ovih 10 osnovnih stvari i najveći mlakonja postaće savršen ljubavnik.

1. Predigra je obavezna! Ako upravljaju vozom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozi do raja, besmisleno je juriti bez da ikoga ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki put, pa čak i u ekspres vozu.

2. Grudima se može baviti na razne načine! Ne treba samo zgrabiti i rukama obrađivati.

3. Seks je fizička, ali ne sportska aktivnost. To znači da bez obzira na to što su u dobroj formi, nema potrebe da svu svoju snagu i izdržljivost demonstriraju tokom seksa. Ludački brzi tempo i žestoki intenzitet nisu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ali to već zahteva mnogo veći nivo ljubavničkih veština.

4. Ako radi nešto što očigledno pali, ne treba prestati. Ako na primer muškarac oralno zadovoljava ženu i vidi da ona uživa, čemu prestati i krenuti s nečim drugim?

5. Svi vole oralni seks. I muškarci i žene, bez izuzetka.

6. Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. Ako žena preuzme kontrolu i muškarac se pokori njenim željama i zapovestima, nije mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u pravom smislu te reči.

7. Postoji više od tri seksualnih poza. Skroz je ok imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, ali besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.

8. Preuzimanje kontrole je seksi. Milioni žena širom sveta poludele su za ‘Pedeset nijansi sive’ s razlogom.

9. Klitoris je delikatna stvar. I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se složiti da su prijatniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije i gnječenja po njemu. Klitoris je toliko delikatan da su i najnežniji dodiri dovoljni da dovedu ženu do ludila.

10. Za analni seks obavezna je pozivnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.