DA SE NIKADA NE OBRUKATE PRED GOSTIMA: Trik za kristalno čiste staklene čaše, bez ijedne fleke

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 17:27

DA SE NIKADA NE OBRUKATE PRED GOSTIMA: Trik za kristalno čiste staklene čaše, bez ijedne fleke

Mašina pojednostavljuje proces pranja, ali ima i svoje "nuspojave"

Pranje sudova često je noćna mora, pa se mnoge žene opredeljuju za kupovinu mašine.

Ipak, jedan od glavnih problema sa mašinskim pranjem sudova jesu fleke koje ostaju na staklu, pa tako iz mašine vadimo čiste, dezinfikovane, ali flekave čaše.

Ali, postoji rešenje, i to veoma jeftino - samo se poslužite sirćetom!

Ono će čašama dati kristalni sjaj i spasiti ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mrlja i zamućenog izgleda!

Sa druge strane, morate da vodite računa gde stavljate sirće - ne stavljajte ga u posudu za deterdžent, jer može da nagrize crevo ili gumice. Da biste bili sigurniji, sirće sipajte u jednu od posuda koju ćete prati u mašini i stavite je na gornju policu.

I samu mašinu možete povremeno da operete sirćetom. Ono će ukloniti ustajali miris nataloženih masnoća, samo treba da je praznu pokrenete, zajedno sa posudom sa sirćetom. Ne zaboravite i da uključite ispiranje vrućom vodom, radi boljeg čišćenja.

BONUS VIDEO: ŠOK SNIMAK: Bogata srpska pevačica jede ajvar i hleb na letovanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.