DA LI SU OVAKVA JAJA ZDRAVA ZA JELO? Žena ih kupila na pijaci, pa napravila HAOS na mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 18:26

DA LI SU OVAKVA JAJA ZDRAVA ZA JELO? Žena ih kupila na pijaci, pa napravila HAOS na mrežama (FOTO)

Da li znate šta znače linije na ljusci?

Verovatno znate kako odrediti da li su jaja sveža, a postoje i saveti kako pripremiti jaja tako da organizam može da iskoristi maksimum njihovih hranljivih sastojaka.

Ali, da li znate šta znače linije na ljusci? Jedna mama postavila je ovo pitanje na Fejsbuku, uz fotografiju koju vidite, nakon što ih je kupila na pijaci.

Da li je bezbedno jesti ovakva jaja?

Odgovor je jednostavan, kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj i napisali ostali članovi australijske Fejsbuk grupe. Ovakve neravnine na ljusci jaja znače da se koka "pomučila" dok ih je snosila, a ljuska jajeta u tom trenutku još uvek nije bila potpuno čvrsta.

Dakle, ovakva jaja su u potpunosti bezbedna za jelo!

Izrezbarena jaja, da li su zdrava za jelo i zašto su ovakva? pic.twitter.com/RGGKaEr3CW

— pensador (@sakriosamime) January 23, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.