DA LI SE USUĐEJETE DA IH SKRATITE? Šiške iz 70-ih su nešto najbolje što smo skoro videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 23:13

DA LI SE USUĐEJETE DA IH SKRATITE? Šiške iz 70-ih su nešto najbolje što smo skoro videli

Ovakve šiške proslavile su poznate glumice kao što su Fara Fosit i Brižit Bardo.

Svaki put kad poželimo promenu, pogledamo se u ogledalo i uglavnom krenemo prema kosi. Boja, izrastak, pramenovi, dužina, tekstura, razdeljak… mnogo je toga što bismo odmah promenile, a najčešća dilema su šiške - da ili ne?

Ako ih nemamo žudimo za njima, a pak kada ih skratimo onda se uglavnom pokajemo i preživljamo stres puštajući ih do željene dužine.

Istina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da šiške zahtevaju održavanje, a pitanje je da li smo spremne za takvu vrstu obaveze.

I šta ako se ispostavi da nam zapravo ne stoje?

Zato nas je i oduševila frizura influenserke Matilde Djerf, a sličan stil nose i šminkerka Kejti Džejn Hjuz kao i popularna Dženifer Lopez. Slojevite, poluduge šiške koje se neprimetno spajaju s dugim uvojcima, uokvirujući lice i stvarajući utisak razigranosti i volumena.

Ove šiške su definitivno postale nezaobilazni trend sledeće sezone i proslavile su ih glumice poput Fare Fosit i Brižit Bardo tokom 1970-ih.

Pitanje je da li imate "hrabrosti" da ih skratite?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.