DA LI REDOVAN INTIMNI ODNOS vodi do bolje veze i braka? Naučnici imaju odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 16:18

DA LI REDOVAN INTIMNI ODNOS vodi do bolje veze i braka? Naučnici imaju odgovor!

Evo šta kaže nauka.

Svaki mladi par u početku uživa u ljubavi, zabavi i vatrenim akcijama u krevetu, ali posle dužeg boravka sa jednom osobom, strasti se smanjuju i intimni odnos postaje retka fizička aktivnost kod većine parova. To se najčešće dešava zbog dosade i zasićenja, pa se parovi polako udaljavaju jedni od drugih.

Zbog toga se često mnogi pitaju „da li je veza bolja, ako je intimni odnos bolji?“.

Mnogi naučnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pozabavili ovim pitanjem i oni su hteli da otkriju da li je redovan intimni odnos zaista toliko bitan i da li dovodi do poboljšanja odnosa i veze.

Izvršene su mnogobrojne ankete koje su ispitale veliki broj muškaraca i žena i svi oni su se složili da su veze mnogo bolje kada je vođenje ljubavi uključeno u priču. Kada je intimni odnos redovan, parovi se zbližavaju i njihova veza postaje zanimljiva i vrela, što dovodi do uzbuđenja i povećanja ljubavi, pa su samim tim veze bolje.

Parovi koji imaju redovan intimni odnos kažu da se manje svađaju,da se bolje razumeju i da im sve lakše ide, dok oni koji intimni odnos imaju samo nekoliko puta u mesec dana kažu da se osećaju nervoznim i da su dosta agresivni.

Dakle, ako imate turbulente trenutke u vezi ili braku, onda poradite malo na ljubavnom delu i videćete da će se stvari smiriti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.