DA LI JE OVO MOGUĆE? Verica Rakočević (75) pokazala ZATEGNUTO TELO u minijaturnom bikiniju, skinuo se i njen 35 godina MLAĐI MUŽ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:40

DA LI JE OVO MOGUĆE? Verica Rakočević (75) pokazala ZATEGNUTO TELO u minijaturnom bikiniju, skinuo se i njen 35 godina MLAĐI MUŽ (FOTO)

Pokazala zategnuto telo

Modna kreatorka Verica Rakočević (75) odlučila je da ove vrućine iskoristi i odmori, a onda je njena slika u kupaćem oduševila mnoge!

Odavno je jasno da je Verica od onih žena koje se brinu o sebi i svom izgledu, pa kad dođe leto uvek bez problema pokaže svoje zategnuto telo.

Naime, iako je ušla u osmu deceniju, Verica izgleda nikad bolje, a na svom Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu sa egzotične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << destinacije i pokazala koliko je negovana.

Vrele julske dane kreatorka provodi sa svojim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem odakle su se oboje pohvalili prelepim kadrovima.

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

 Veljko je pozirao u bazenu, ali i na plaži, te je takođe pokazao mišiće i izvajano telo. Nizali su se i brojni komentari dama koje je ovaj kadar ostavio bez daha.

"Prelepo izgledate", "Vau, svaka čast", "Da li me oči varaju, ovo je neralno", pisali su pratioci Verici kojoj bi na liniji pozavidele i duplo mlađe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Verica Rakočević pozirala u bikiniju i u 75. godini ponosno pokazala svoje zategnuto telo (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2023

Srpska modna kreatorka napunila je 75 godina, ali u njenom slučaju, godine su zaista samo broj.. To se, između ostalog, da zaključiti i po njenom izgledu.. Verica je uvek bila u top formi, a sada je to potvrdila i fotografija na kojoj je dizajnerka u bikiniju, koji joj stoji kao da je duplo mlađa.. Ona...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.