DA LI BI NOSILA ŠAKET! Odevni komad za kojim su ŽENE POLUDELE ove sezone, udoban i ELEGANTAN u isto vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 18:03

DA LI BI NOSILA ŠAKET! Odevni komad za kojim su ŽENE POLUDELE ove sezone, udoban i ELEGANTAN u isto vreme!

Izgleda fenomenalno i dobro se kombinuje.

Sigurno ste primetili da je ove sezone u trendu predimenzionirana košulja, koju mnoge devojke nose umesto jakne i mantila. Reč je o košuljama koje nisu tipične, a u modnom svetu poznate su pod nazivom "šaket".

Svake sezone svetom mode zavlada nekoliko trendova koje kasnije vidimo na svakom trećem prolazniku na ulici. Uvek dominira nekoliko komada ili stilova, a samo na vama je da odlučite šta ćete od toga zapravo kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nositi. Ove jeseni glavnu reč vodi šaket.

Šaket je zapravo svojevrsni hibrid košulje i jakne, a već je preplavio Instagram, ali i police najpopularnijih modnih radnji. Ovaj komad deluje inspirisan grunge stilom – odmah nas je asocirao na Kurta Kobejna.

A post shared by honeytrap boutique nailsworth (@honeytrapwomenswear) on Oct 22, 2020 at 7:00am PDT

Dovoljno je topao da ove sezone zameni jaknu ili mantil. Jednako dobro izleda kada se nosi na haljinu ili u kobinaciji rolka i suknja, a u obzir dolaze i pantalone.

A post shared by BLOOMSBURY CAMBRIDGE (@bloomsbury.cambridge) on Oct 23, 2020 at 12:01am PDT

Ono što je dobro kod ove košulje jeste da može da bude u potpunosti elegantna, ukoliko umesto karirane izaberete jednobojnu i kombinujete je sa elegantnim čizmama sa visokim potpeticama.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.