DA JOJ DOZVOLIM DA IMA DEVOJAČKO VEČE, PA DA ME PREVARI?! Izjava budućeg mladoženje zapanjila sve! NEMA NIŠTA OD TOGA, KRAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:09

"DA JOJ DOZVOLIM DA IMA DEVOJAČKO VEČE, PA DA ME PREVARI?!" Izjava budućeg mladoženje zapanjila sve! "NEMA NIŠTA OD TOGA, KRAJ!"

Koga ujede zmija taj se plasi i crva!

Ima pakleni plan: Mladić želi da sabotira devojačko veče svoje verenice zbog užasnog razloga: "Plašim se da... "

Jedan 30-godišnji muškarac iz Engleske priznao je da se toliko boji da će mu 26-godišnja verenica biti neverna kada ode na sopstveno devojačko veče, da smišlja načine kako da taj izlazak na najlakši način sabotira. Iako su mu mnogi rekli da ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sumnja, zbog ranijeg iskustva ovaj mladić nije siguran u svoju devojku.

"Pre dve godine izašla je u grad sa svojim prijateljima i kasnije sam otkrio da je poljubila drugog muškarca. Insistirala je da je to bila samo greška jer je bila u pijanom stanju pa sam joj tada oprostio", objasnio je on.

Kada se veza ponovo vratila "na stabilne noge", ovaj 30-godišnjak rešio je svoju devojku da veri. To je uradio prošlo leto od kada i planiraju venčanje. Međutim devojačko veče mu sada predstavlja problem.

"Bio sam ushićen kad smo konačno dogovorili datum i sve, dok nisam saznao da njene divlje drugarice planiraju striptiz klub za devojačko veče. Nikada nisam bio oduševljen njenim prijateljicama, a sa ovom idejom su me potpuno uništile. Njima je lako, nijedna od njih nema dugogodišnjeg momka i sve vole samo da partijaju i izlaze", objasnio je on, te dodao da su iste drugarice bili sa njegovom verenicom te noći kad ga je ona varala, ali da su, na njegovo iznenađenje, njegovu devojku napale zbog takvog postupka. Ipak, tvrdi da im ne veruje i po njegovom mišljenju, one nisu odgovorne osobe.

Njegova verenica se složila da više nikada neće ići s njima u klub ako joj oprosti za ono što je tada uradila, pa je bio šokiran kad je čuo da će im dopustiti da joj organizuju devojačko veče.

"Osećam se kao da su noćni izlazak isplanirale za sopstvenu zabavu, a odluka da je odvedu u striptiz klub mi se čini kao sabotiranje mene. Kao da su svi pijani poljubac gurnuli pod tepih i zaboravili koliko je bio uznemirujući i koliko smo morali da se trudimo da vratimo poverenje. Ne osećam se prijatno kad ona ide u izlazak i zato planiram da sakrijem njenu ličnu kartu one noći kad izađe, kako ne bi mogla da uđe u klub. Imam sumnje - ženim li pravu ženu?", pitao se on.

Stručnjak za odnose ga je savetovala:

"Prirodno je sumnjati pre braka, pogotovo ako je vaše poverenje narušeno. Činjenica da ste oboje pronašli način da obnovite svoju vezu i planirate zajedničko venčanje pokazuje snagu vaše veze. Sabotirati njen izlazak nije fer i moglo bi da vam se obije o glavu. Bilo bi mnogo bolje ako povedete iskreni razgovor u kom bi joj rekli sve što mislite. Recite joj da ste zabrinuti i zamolite je da vas uveri u suprotno. Razgovarajte o strategijama koje bi mogla da primeniti kako bi zadržala kontrolu. Imajte malo poverenja u svoju verenicu – na kraju krajeva, vi ženite nju a ne njene prijateljice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.