Čuveni supermodel odbrusila hirurgu koji bi joj malo sredio lice

Izvor: B92, 13.Avg.2022, 12:49

Čuveni supermodel odbrusila hirurgu koji bi joj malo "sredio" lice

Poznati supermodel Paulina Porizkova (57) nedavno je odgovorila javno estetskom hirurgu koji je u objavi na Instagramu detaljno opisao sve "pogrešno" na njenom licu.

Porizkova kaže da je od tada njegova izjava izbrisana.

"Pronašla sam ovu fotografiju, koju sam ranije postavljala ovde, (i mislila sam da na njoj izgledam odlično), a koju je estetski hirurg ponovo postavio na Instagram i detaljno raspravljao o tome šta treba da uradim na sebi", krenula je sa pričom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu.

Paulina Poriškova: Od top modela do tužne, izdane žene

"Onih dosadnih udubljenja ispod obraza mogu se rešiti filerima, botoksom mogu da sredim čelo, te bore oko usta i nepravilnosti na mom vratu – da se sve to laserima zategne i izgladi", napisala je Porizkova.

"Rečeno mi je da moje lice treba "popraviti". Nekako je "pogrešilo" starenjem. Da li je čudno onda što će većina nas koji imamo sredstva pribeći nekom tretmanu da bismo popravili ono za šta nam je rečeno da je nije dobro?", piše Pipl.

Objasnila je da niko ne treba da kaže ženi šta treba da uradi na na sebi da bi neko kazao da je privlačna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.