Čuvena DEVOJKA SA KRILIMA opet dokazala da je SVE MOGUĆE! Iako nema ruke, sređuje kuću, brine o bebi, a sada pokazala i TALENAT ZA SLIKANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 20:53

Čuvena 'DEVOJKA SA KRILIMA' opet dokazala da je SVE MOGUĆE! Iako nema ruke, sređuje kuću, brine o bebi, a sada pokazala i TALENAT ZA SLIKANJE

Uspešno se prilagođava svakoj situaciji

Dejana Bačko, mnogima poznata i kao "devojka sa krilima", nedavno je postala majka i pokazala neverovatnu hrabrost. Bačko je rođena bez gornjih ekstremiteta, ali nije dozvolila da je to ikada obeshrabri na životnom putu.

Sada kada je postala roditelj pred njom su novi izazovi, a prvi je svakako podizanje deteta i obavljanje svakodnevnih obaveza koje sve majke imaju.

Ona je više puta iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje pratioce na društvenim mrežama snimcima gde se savršeno snalazi u ulozi mame i dokazala da je sve moguće.

Ovaj put je njen partner, Marko Nežić pokazao kako i pored roditeljskih obaveza i obaveza oko kuće, stiže da uživa u svom talentu- slikanju.

Naravno, Dejana sve poslove obavlja uz pomoć svojih nogu, ali je zaista neverovatno kako joj sve to dobro ide. Pa se tako na njenim snimcima vidi kako Dejana namešta krevet, pere veš i pokriva svoju ćerkicu.

A post shared by Girl with wings 🦋 (@devojka_sa_krilima)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.