Čuli ste za ženu koja je ODUVALA SVE pevanjem u metrou! Evo KAKO joj se promenio život! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuli ste za ženu koja je ODUVALA SVE pevanjem u metrou! Evo KAKO joj se promenio život! (VIDEO)

O ovome je mogla samo da sanja...

Ceo svet čuo je za Šarlot Oberi, kada je zaustavljena u metrou i upitana da nastavi tekst pesme "Shallow" iz filma "The star is born", te je ova simpatična plavuša od anonimne pevačice postala planetarna zvezda.

Kvin Frešvoter na Jutjub kanalu objavljuje izazov "nastavi reči pesme" - zaustavlja prolaznike i traži od njih da nastave da pevaju stihove zadate pesme. Tako je u metrou naišao na Šarlot, pevačicu koja već 15 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupa na svadbama i u klubovima, ali do sada nije bila poznata javnosti.

Ona je tada oduševila svet izvođenjem numere "Shallow", a ovaj snimak za kratko vreme pregledan je više od 60 miliona puta, prenosi Blic.

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on Feb 21, 2020 at 8:56am PST

Ime Šarlot Oberi postalo je poznato celom svetu, a koliko je postala popularna govori i to što je sada gostovala u emisiji čuvene Elen Dedženeris.

Šarlot je u emisiji uživo izvela numeru "Shallow", a Elen ju je potom iznenadila godišnjom propusnicom za metro i sumom od 13.000 dolara.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.