Čudotvorni napitak od lanenog semena: Izbacuje toksine, topi kilograme i uklanja celulit! (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2020, 22:55

Čudotvorni napitak od lanenog semena: Izbacuje toksine, topi kilograme i uklanja celulit! (RECEPT)

Jednostavno...

Zdrava ishrana i fizička aktivnost su ključ u mršavljenju, ali nije na odmet pomoći sebi malim trikovima. Ovaj napitak od lana je neverovatno moćan, a ako njime započnete svaki dan, kroz određeni period nećete imati ni gram celulita i sala.

Laneno seme je bogato vitaminima, mineralima, masnim kiselinama, kao i vlaknima, koji su najzaslužniji za pravilan rad metabolizma i mršavljenje.

Zbog sadržaja antioksidanasa, lan, doprinosi razgradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masnih naslaga, a takođe pomaže u izbacivanju nakupljenih toksina i tečnosti.

Laneno seme nas dugo drži sitima, pospešuje varenje i ubrzava metabolizam. Najveća prednost lana jeste ta što je bogat vlaknima, a siromašan ugljenim hidratima.

Uz zdrav način života, ovaj napitak će sigurno dovesti do željenih rezultata.

Preporuka je da laneno seme mešate sa jogurtom ili kefirom, po vašem izboru. Ono što je veoma bitno jeste da u oba slučaja koristite mleveni lan, kao i da se pridržavate razmere jedna kašika lana na 100 ml jogurta ili kefira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.