Čudne vežbe za tvrđu guzu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2013, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudne vežbe za tvrđu guzu

Ako ste od onih kojima je želja da zategnu svoje telo, a naročito zadnjicu, pogledajte video i isprobajte ove pomalo smešne vežbe, koje vam mogu pomoći da ponosno dočekate leto.

Dolazak lepog vremena nateraće mnoge žene da se bace na vežbanje i oblikovanje tela ne bi li izgledale što bolje u letnjim krpicama i kupaćim kostimima. Ako želite da vaša zadnjica izgleda savršeno, a vežbe koje ste do sada praktikovali nisu urodile plodom, probajte i ovu možda pomalo smešnu vežbu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čudne vežbe za tvrđu guzu

Izvor: Dzungla.org, 02.Maj.2013

Ako ste od onih kojima je želja da zategnu svoje telo, a naročito zadnjicu, pogledajte video i isprobajte ove pomalo smešne vežbe, koje vam mogu pomoći da ponosno dočekate leto.... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Lepota /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.