Crnoj maskari je odzvonilo: Najnoviji trend se ili voli ili mrzi FOTO

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 15:21

Crnoj maskari je odzvonilo: Najnoviji trend se ili voli ili mrzi FOTO

Trendovi šminkanja su se okrenuli naglavačke, a modnim pistama su zavladale spontane i jarke boje kao stvorene za proleće.

Crna maskara polako izlazi iz mode, a njeno mesto zauzimaju pastelne boje koje će, po svemu sudeći, postati najnoviji trend ovog proleća.

Jarke, žive boje su nas prvo oborile s nogu na reviji modne kuće "Prada", gde su najpoznatije manekenke današnjice Džidži Hadid i Kendal Džener imale maskare u bebi plavoj, roze, i narandžastoj boji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nakon ovog događaja su i slavne ličnosti počele da verno praktikuju ovaj bjuti trend.

Ne tako davno je i britanska dizajnerka Viktorija Bekam svojim primerom podržala ovaj trend, a to je uradila tako što je donje trepavice obojila žutom bojom.

Takođe, ne bi trebalo zaboraviti ni Karolinu Hereru koja se žutim ajlajnerom pridružila "pokretu" jarkih i življih boja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.