Čoveku SLOMILI NOS zbog njih: Proslava Bekamovih se pretvorila u prebijanje NEVINOG TATE, Viktorija u zadnjem trenutku sklonila ĆERKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 11:08

Čoveku SLOMILI NOS zbog njih: Proslava Bekamovih se pretvorila u prebijanje NEVINOG TATE, Viktorija u zadnjem trenutku sklonila ĆERKU

Izgleda da restoran pruža punu uslugu!

Viktorija Bekam i njena ćerka Harper posetile su sinnoć jedan od prestižnijih restorana u Majamiju. Međutim porodična večera je zamalo mogla da se pretvori u katastrofu!

Naime, one su primećene kako izlaze iz restorana samo nekoliko trenutaka pre nego što je izbila žestoka tuča i to u punoj sali pred svim gostima.

Čovek je zadobio teške telesne povrede nakon nasilne tuče sa obezbeđenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na svu sreću, Viktorija kao da je predosetila opasnost, te je odvela Harper (12) u crni terenac parkiran ispred popularnog restorana.

Zanimljivo je da je ona izašla sa ćerkom samo nekoliko minuta pre nego što je izbila tuča i nije bila svesna incidenta sve do sledećeg dana.

Obezbeđenje je navodno pretuklo čoveka koji je prisustvovao 21. rođendanu svoje ćerke, nakon što su verovali da je fotografisao poznate ličnosti u restoranu čiji je suvlasnik reper Bad Bunni.

Tuča je navodno izbila nakon što je čovek optužen da je tajno fotografisao Lionela Mesija i njegovu suprugu Antonelu Rokuco dok su slavili sa Bekamovima posle pobede Intera Majamija.

Na snimku koji je zabeležio neko od prisutnih se mogao videti haos koji je nastao, a mogla se čuti i žena kako vrišti: "On je porodičan čovek, samo slavi 21. rođendan svoje ćerke!" U videu možete videti kako je sve izgledalo:

Inače, proslavi su prisustvovale najveće sportske zvezde. Među prisutnima bili su i Serhio Buskets i Žordi Alba koji su se pridružili Mesiju i njegovoj supruzi.

Antonela (35) takođe je blistala na snimcima snimljenim sa svojim suprugom Lajonelom, a sve su oduševili kada su se zagrlili i razmenjivali nežnosti u prepunom restoranu.

Bivši saigrači iz Barselone Mesi i Buskets ponovo su se okupili u MLS klubu Dejvida Bekama.

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Mesi (36) je pristao da se pridruži Interu iz Majamija u junu - a nakon toga u ovaj klub je prešao i njegov bivši saigrač iz Barse Serhio Buskets.

Porodica redovno posećuje restoran koji je u posedu poznatog repera i njihovog prijatelja, uvek imaju počasno mesto i zagarantovana im je privatnost. Ovoga puta je zbog toga razbijen čak i jedan nos, potpuna usluga, nema šta!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.