Čovek kojeg zovu GOSPODAR SNA OTKRIVA - Zbog ovih grešaka patite od NESANICE, navike koje sabotiraju kvalitetan odmor

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 15:51

Čovek kojeg zovu "GOSPODAR SNA" OTKRIVA - Zbog ovih grešaka patite od NESANICE, navike koje sabotiraju kvalitetan odmor

Uklonite ih i primetićete ogromnu razliku!
Čovek koga zovu "Gospodar sna" otkrio je koje to stvari mogu da poremete vaš san tokom večeri, posebno po toplom vremenu – uključujući određena pića.
Kada je san u pitanju, svi znamo da postoje određene namirnice i pića koje ne bi trebalo da konzumiramo jer mogu uticati na kvalitet sna. Alkohol je očigledno glavni uzrok poremećaja sna, ali to nije jedino piće koje treba da izbegavate da pijete pre spavanja.
Kofein je takođe jedna opšte poznata stvar koju treba izbegavati, a mnogi ljudi bi trebalo da prestanu da piju čaj ili kafu i tokom popodneva kako bi mogli da spavaju noću. Možda ne biste ni pomislili, ali kofein...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.