Čisti CREVA KAO METLOM! Razmute se dve kašike u ČAŠU VODE, nećeš imati problema sa probavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:54

Čisti CREVA "KAO METLOM"! Razmute se dve kašike u ČAŠU VODE, nećeš imati problema sa probavom

Probaj, ukoliko imaš ovaj problem!

Zdrava i izbalansirana ishrana ključ je svakog mršavljenja, uz fizičku aktivnost. Međutim, možete ubrzati metabolizam, smanjiti nadutost i skinuti masne naslage uz konzumiranje vlakana. Vlakna su sastavni deo biljne hrane. Ima ih u voću, povrću, žitaricama, a naučno je dokazano da smanjuju apetit i regulišu probavu.

Savršen izvor biljnih vlakana jeste psilijum koji u zdravoj hrani možete naći u vidu praha, semenki i ljuspica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Psilijum je oblik vlakana iz ljuske semena indijske bokvice i u Indiji se koristi kao laksativ. Prednposti psilijuma po zdravlje su brojne: poboljšava zdravlje digestivnog trakta, pomaže kod mršavljenja, pozitivno utiče na zdravlje srca, reguliše šećer, pomaže kod zatvora i smanjuje nadimanje.

Savršen izvor biljnih vlakana jeste psilijum koji u zdravoj hrani možete naći u vidu praha, semenki i ljuspica. Psilijum je oblik vlakana iz ljuske semena indijske bokvice i u Indiji se koristi kao laksativ. Prednposti psilijuma po zdravlje su brojne: poboljšava zdravlje digestivnog trakta, pomaže kod mršavljenja, pozitivno utiče na zdravlje srca, reguliše šećer, pomaže kod zatvora i smanjuje nadimanje.

Psilijum se često koristi u pravljenju beskvasnih peciva, ne sadrži gluten, a dodaje se i u kolače jer je dokazano da smanjuje glikemijski indeks i sprečava naglo otpuštanje šećera u krv.

Za ovaj napitak za mršavljenje, odnosno za ravan stomak, potrebam vam je organski psilijum u prahu koji možete kupiti u bolje snadbevenoj zdravoj hrani. U pola čaše vode sipajte dve kašičice psilijuma i popijte jednom dnevno 30 minuta pre jela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.