Čist ten i zategnuto lice: Donosimo vam recept za neprevaziđenu KINESKU MASKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:01

Čist ten i zategnuto lice: Donosimo vam recept za neprevaziđenu KINESKU MASKU

Morate da probate.

Zategnuto lice, bez fleka i duboko izraženih pora ideal je kome teže sve žene, a čini se da je on prototip prirodnog izgleda kineskih žena.

Kineskinje su poznate po savršenom, svetlom tenu. Najviše se ceni čistoća lica i belina kože, sjajan ten. Kineskinje mnogo pažnje posvećuju svom blistavom tenu i licu, pa su maske za lice obavezni tretman koji upražnjava svaka žena.

Donosimo vam recept za jednu kinesku masku lepote, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujednačuje ten kože i vidljivo smanjuje pojavu pigmentnih mrlja. Ova maska zateže i kožu lica, čini je zdravom, glatkom i sjajnom.

Pomešati med i gustin, pa dodati kašičicu sitne morske soli i ponovo dobro izmešati.

Potrebno je naneti je na očišćeno lice, u nekoliko slojeva, dok se sva smesa ne iskoristi. Masku treba držati na licu 20 do 25 minuta, zatim isprati toplom vodom.

 Ako osetite jako peckanje, najbolje je masku odmah isprati vodom. Za najbolje rezultate, maska se koristi 20 dana, svaki drugi dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.