Ćerka poznate glumice se porodila u kući FOTO

Izvor: B92, 16.Mar.2020, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka poznate glumice se porodila u kući FOTO

Holivudska glumica Suzan Sarandon je po treći put postala baka, a njena ćerka, takođe glumica Eva Amuri, odlučila je da se porodi kod svoje kuće.

Amuri je treće dete dobila sa bivšim suprugom, sportskim anatičarem Kajlom Martinom. Iako je par dečaka dočekao razveden, kako prenose strani mediji, bivši suprug je sve vreme bio uz nju u njihovo dvoje dece.

Glumica je rekla da je porođaj prošao dobro, da je bio lak i brz, kao i da su svi presrećni što je na svet došao mali Mateo.

Ona je na Instagram objavila dirljivu fotografiju na kojoj se nalaze svo petoro. Par ima dvoje dece - Marlou Me i Mejdžora Džejmsa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica dobila treće dete sa fudbalerom od kog se RAZVELA: Porodila se kod kuće, otkriveno i KOJE IME je dala bebi

Izvor: Blic, 16.Mar.2020

Eva Amuri, glumica i naslednica slavne Suzan Sarandon, dobila je treće dete, koje je na svet donela kod kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.