Ceo dan smo bili ZAJEDNO, donosio mi je doručak u krevet, a u to vreme me VARAO! Ove NEVERNE MUŠKARCE bilo je teško otkriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 14:40

Ceo dan smo bili ZAJEDNO, donosio mi je doručak u krevet, a u to vreme me VARAO!" Ove NEVERNE MUŠKARCE bilo je teško otkriti

Ko bi rekao!?

Novi trend postao je hit na društvenoj mreži TikTok. Korisnici ove platforme snimaju kratke videozapise u kojima se može videti kako plešu uz opis svih stvari koje su njihovi bivši partneri radili - dok su ih varali.

"Svako jutro mi je donosio doručak u krevet"

Video zapisi koji su objavljeni o ovoj temi prikupili su preko šest miliona pregleda, a neke su stvari iznenadile korisnike platforme. Jedna je korisnica tako navela da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njen bivši, dok ju je varao, svako jutro donosio doručak u krevet i organizovao joj "posebnu maturu", s obzirom na to da ona nije mogla ići na svoju matursku večer. Navela je i da je "izabrao imena za njihovu buduću decu".

"Otpratio je sve devojke s Instagrama, istetovirao moje ime..."

Druga je korisnica objavila da njen bivši nije imao lozinku na mobilnom, otpratio je sve druge devojke s Instagrama, objavljivao fotografije s njom i tetovirao njeno ime, a opet ju je prevario. Jedna devojka napisala je čak da je njen bivši vozio 20 sati samo da je nakratko vidi, odveo ju je na doručak u Pariz i kupio joj kuću od pet miliona dolara za rođendan. I da, i ona tvrdi da ju je prevario."

But the most important thing to him was honesty😌

♬ original sound - Kyle & Jackie O

"Bili smo zajedno po ceo dan..."

Jednoj je korisnici bivši dečko kupio verenički prsten, ali i dalje ju je varao, napisala je ona. Ni šestogodišnja veza nije sprečila bivšeg dečka druge korisnice, koji je obećavao da će ju zaručiti kad maturira, da je prevari. Ona je dodala i da je svakodnevno planirao druženja s njezinom porodicom i bio s njom po ceo dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.