Cakana PRAVILA MUŽU SCENE zbog LJUBOMORE! Kada mi je prekipelo, ustala sam i pokazala se - pevačica priznala šta je sve radila zbog SUMNJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 20:29

Cakana PRAVILA MUŽU SCENE zbog LJUBOMORE! 'Kada mi je prekipelo, ustala sam i pokazala se' - pevačica priznala šta je sve radila zbog SUMNJE

Cakana je priznala da je umela da proverava supruga kada god bi posumnjala u nešto, a danas kaže da ju je blam zbog toga!

Dragica Radosavljević Cakana važi za onu pevačicu koja danas ima skladan brak, a zajedički život sa Nebojšom Negićem traje već dvadeset pet godina. Na početku ove velike ljubavi imala je ispade ljubomore i umela da glumi detektivku kako bi stala na put svojim sumnjama, pa je svašta pričinjavala tadašnjem dečku. Danas toga nema, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali Cakana se s osmehom priseća svega što je radila.

"Jesam, proveravala sam ga, ali to je bilo pre dvadeset i pet godina, ali tu proveru bolje nikome da ne pričam (smeh). Blam me je kada se setim kako sam bila luda. Prosto sam osetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sela sam negde u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala pre vremena i da je prerano da ga uplašim", priznala je Cakana koja je toliko znala da se posveti tom proveravanju i "upadanju" u njegovu privatnost da od nje nije imao mira.

A post shared by Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

"Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipelo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih pre nego što bi došlo do velike drame. On kaže: 'Šta ćeš ovde, Cale?', a ja mu odgovorim: 'Polazi kući'. Svi smo se na kraju smejali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo pre dve i po decenije. Bilo je i momenata kada sam mu proveravala mobilni telefon. Legne da spava, a ja glumim detektiva. Uzmem, pa sve prevrnem. Posle ga pitam ko su osobe iz imenika. Sada toga više nema, jer smo zreli ljudi. Nema više ljubomore, verujem mužu, kao i on meni", poručila je Cakana, koja je danas veoma srećna i u skladnom braku sa suprugom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.