ČUDO SNIMLJENO NA VRHU SVETE GORE Pravoslavci veruju: To je Bogorodica! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 16:34

ČUDO SNIMLJENO NA VRHU SVETE GORE Pravoslavci veruju: To je Bogorodica! (VIDEO)

Predanje kaže da je Bogorodica otkrila Svetu Goru, blagoslavila je i odredila da ona bude sveto mesto na kojem će izolovani obitavati monasi

Na Fejsbuku se pojavio video snimljen vrhu planine Atos, odnosno Svete Gore, za koji se tvrdi da prikazuje projavljivanje Presvete Bogorodice!

Oko figure za koji pravoslavni veruju da je Majka Božija, isijava svetlost u pravilnom krugu, a kako video odmiče, ona se sve jasnije vidi.

Vide se i njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokreti, koji su mnoge podsetili na kađenje kadionicom.

Inače, predanje kaže da je Bogorodica otkrila Svetu Goru, blagoslavila je i odredila da ona bude sveto mesto na kojem će izolovani obitavati monasi posvećeni molitvi i da na ovo mesto neće dolaziti žene. Tako je do danas - pripadnicama nežnijeg pola nije dozvoljen ulaz na Svetu Goru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.