CRNI ČOVEČE, ALI BUKVALNO! Opsesija vredna 90.000 EVRA izaziva čuđenje mnogih, a on poručuje: Ovo nije drugačije od bavljenja sportom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 19:38

"CRNI ČOVEČE, ALI BUKVALNO!" Opsesija vredna 90.000 EVRA izaziva čuđenje mnogih, a on poručuje: "Ovo nije drugačije od bavljenja sportom!"

Neviđeno, ovde nema popravke!

Uprkos tome što je do sada na tetovaže potrošio 90.000 evra, kojima je pokrio gotovo celo telo, muškarac pod imenom Remi, ne planira da se zaustavi sa ukrašavanjem i modifikovanjem tela.

Svoj napredak neretko deli na Instagramu gde ima 190.000 pratilaca, a sada je otkrio da trenutno radi na ilustracijama koje se nalaze na njegovim grudima i stomaku, nakon što je najpre “zatamnio” celo torzo, odnosno prekrio ga crnom tintom, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “Dejli star”.

“Ne očekujem da će biti gotovo u skorije vreme, ali svaki tretman pravi priličnu razliku. Verujem da ću zauvek raditi i modifikacije tela i da nikada neću prestati sa tetoviranjem i pirsinzima, jer su oni moja velika strast. Ne pitamo druge ljude kada će prestati da se bave sportom ili da gledaju utakmice ili da uživaju u svojim hobijima. Pa, ni ovo nije ništa drugačije”, ispričao je Remi, koji je inače i otac.

Објава коју дели Remy (@ephemeral_remy)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.