CRNI AJLAJNER JE PROŠLOST: Novi trend u šminkanju očiju će te ostaviti BEZ DAHA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNI AJLAJNER JE PROŠLOST: Novi trend u šminkanju očiju će te ostaviti BEZ DAHA!

Pogledaj o čemu je reč.

Srebrne i zlatne nijanse i mačkasti crni ajlajner su klasici u šminkanju. Međutim, ako tražiš nešto novo, na Instagramu se pojavio jedan fenomenalni trend.

Bjuti blogeri su pronašli "starlajner", tehniku koja predstavlja stavljanje ajlajnera uz pomoć zvezdica.

Објава коју дели Brinna Benesi (@mymaneb) дана 11. Апр 2017. у 6:24 PDT

Možeš zaboraviti na tečni ajlajner i tanke četkice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za koje ti je potrebno puno strpljenja. Sve što treba da uradiš jeste da ukrasiš gornje linije trepavica mini zvezdama.

Pre nego što naneseš zvezdice, potrebno je da oko našminkaš nekom mat senkom. Svetlucave i raznobojne zvezde možeš koristiti i ako voliš neutralnu šminku, jer izgledaju veoma lepo. Kao poslednji korak, nanesi fiksator kako bi šminka duže trajala.

Објава коју дели Angie Martinez (@angie.m_art) дана 29. Нов 2017. у 1:38 PST

"Starlajner" je inspirisan kosmosom, koji ove godine dominira u svetu mode i šminke. Profesionalni šminkeri promovišu ovaj trend posebno sada, u sezoni praznika, kada je ovakav način šminkanja najpopularniji.

Da li bi isprobala ovako nešto?

Објава коју дели Brinna Benesi (@mymaneb) дана 12. Апр 2017. у 1:16 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.