CRNA ODEĆA KAO NOVA: Trik koji vraća tkanini prvobitnu boju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA ODEĆA KAO NOVA: Trik koji vraća tkanini prvobitnu boju!

Zaista spašava stvar.

Koliko god bila kvalitetna, crna garderoba ima tendenciju da se s vremenom ispira i bledi, zbog čega treba sa posebnom pažnjom voditi računa o održavanju.

Објава коју дели MISMIMY (@mismimy_official) дана 18. Мар 2018. у 9:46 PDT

Ipak, ako primetite da je ona izgubila prvobitnu boju, odnosno izbledela, možete da se poslužite jednim trikom koji je oduševio domaćice. Sve što vam je potrebno jeste crni biber.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kada crni veš stavite u bubanj, dodajte jednu kafenu kašičicu crnog bibera u prahu (oko 5 grama). Potom uključite mašinu i operite veš na standardnom programu.

Објава коју дели MISMIMY (@mismimy_official) дана 10. Мар 2018. у 8:05 PST

Kako ovaj trik deluje?

Odeća bledi zbog nakupljanja deterdženta, a abrazivnost bibera će oljuštiti ove ostatke, dok će crnilo začina dati dodatnu crnu nijansu vašoj odeći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.