CRNA LISTA NAMIRNICA: Ova hrana je najveći NEPRIJATELJ vaše figure

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA LISTA NAMIRNICA: Ova hrana je najveći NEPRIJATELJ vaše figure

Ugojićete se preko noći.

Postoji "crna lista" namirnica koje žene ne bi trebalo da jedu, jer veoma štetno utiču da žensku figuru.

Hajde da detaljnije razmotrimo ovu listu.

Hrana pržena u biljnom ulju štetna je za telo svake osobe, a posebno za žene. Ovi proizvodi ne dozvoljavaju organima za varenje da pravilno funkcionišu, prouzrokuju brzi razvoj celulita i kožnih osipa.

Pa, šta može zameniti prženu hranu? Jednostavno - roštilj. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne postoji način da savladate strast za prženom hranom, koristite gril. Hrana se na roštilju brzo priprema na veoma visokim temperaturama, što vam omogućava zadržavanje maksimalnih korisnih supstanci.

Ovo je još jedan neprijatelj lepote. Stručnjaci kažu da beli hleb i testenine dovode do prilično ozbiljnih problema sa kardiovaskularnim sistemom.

Zamenite ovu hranu dijetalnim hlebom, mekinjama ili ražanim hlebom.

Margarin sadrži puno biljnih masti, smanjuje "dobar" holesterol i podiže "loš". Najbolje je zameniti margarin puterom.

Mnogi ljudi veruju da je beli pirinač koristan i da sadrži puno supstanci neophodnih za telo. Ali vredi zapamtiti da je pirinač kao krompir i testenina, tj. čisti ugljeni hidrat, koji ne sadrži korisne vitamine u dovoljnim količinama.

Zamenite beli pirinač smeđim, jer on sadrži više vitamina B i hranljivih vlakana i minerala.

Da li je vredno podsetiti da šećer uništava ženski imuni sistem, metaboličke procese u telu i ne donosi ništa dobro.

Dovoljno je da nedelju dana ne jedete šećer i potreba za ovom nezdravom namirnicom će sama prestati. Umesto šećera, kada osetite potrebu za slatkišima, jedite prirodni med.

Izbegavajte ove namirnice i imaćete lepu i vitku figuru, a vaš organizam će vam biti zahvalan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.