ČOKOLADNA BOMBA: Ovo je RECEPT za najslađu Milka tortu, gotova je za 10 MINUTA, topi se u ustima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 16:01

ČOKOLADNA BOMBA: Ovo je RECEPT za najslađu Milka tortu, gotova je za 10 MINUTA, topi se u ustima

Najbrža i najslađa poslastica!

U susret novogodišnjim praznicima i porodičnim okupljanjima uz bogatu trpezu, donosimo vam još jedan fenomenalan recept za najslađu Milka tortu.

Torta koja se bukvalno topi u ustima, vrlo brzo se pravi, bez pečenja kora!

Potrebno vam je:

Podloga:

Fil:

Ukrašavanje:

Potupak:

Pomešajte prašak za pravljenje pudinga sa 180gr šećera, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajte 20 kašičica mleka. To sve izmešajte da u smesi ne bude grudvica, ostatak mleka stavite da se kuva.

Kada mleko provri, sklonite sa ringle pa dodajte razmućenu smesu pudinga unutra, vratite na ringu i mešajte dok se smesa ne zgusne.

Dobijenu smesu podelite na dva jednaka dela, zatim u jednu dodajte mlečnu a u drugu belu Milka čokoladu i mešajte dok se ne otopi.

Smese pokrijte folijom i pustite da se ohlade par minuta.

Podlogu ćete napraviti tako što ćete otopiti malsac na ringli a zatim ga dodati u keks, izmešati i oblikovati u kalupu za tortu.

Kad se fil dovoljno ohladi, izmešajte ga mikserom pa dodajte 125gr maslaca u svaku od smesa. Ponovo oba fila izmiksujte mikserom da se dobije glatka krema.

Na podlogu ređajte fil po želji, možete prvo tamni pa svetli i obrnuto. Umutite slaku pavlaku i prelijte preko poslednjeg sloja na vašoj torti. Ostavite u frižideru da se ohladi bar 4 sata.

Kada je izvadite iz kalupa možete je oblikovati po želji sa komadićima Milke ili slatkim rolnicama.

Ceo postupak možete videti ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.