ČISTI PUĆA U REKORDNOM ROKU! Piće idealno za pušače, smanjuje sve štetne efekte

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 20:49

ČISTI PUĆA U REKORDNOM ROKU! Piće idealno za pušače, smanjuje sve štetne efekte

Čisti vaš organizam i konzumira se dva puta dnevno.

Svi znamo da je pušenje jedna od najgorih i najštetnijih navika koje čovek može imati. To je zbog toga što pušenje može imati štetne efekte na svaki organ u ljuskom telu. Možemo navesti da su neka zdravstvena stanja, kao što su: bronhitis i astma, takođe povezani sa pušenjem.

Neki medicinski stručnjaci preporučuju da bi trebalo da konzumirate ovo prirodno domaće piće da biste smanjili nuspojave pušenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo domaće prirodno piće za čišćenje pluća je naročito korisno za ljude koji puše više od 5 godina.

kurkuma

Foto: Profimedia


Domaće prirodno piće za čišćenje pluća:

Sastojci:

Uputstva:

Prvo, treba da sipate vodu u činiju srednje veličine i stavite da prokuva. Zatim treba da dodate šećer. Kada voda proključa, dodajte ostale sastojke. Ostavite da se krčka 5 minuta, a zatim sklonite sa ringle i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Držite ovu mešavinu u frižideru.

Kako se koristi:

Neki medicinski stručnjaci preporučuju da bi trebalo da konzumirate ovo prirodno domaće piće da biste smanjili nuspojave pušenja. Treba da uzimate 2 kašičice ovog prirodnog pića za čišćenje pluća ujutru na prazan stomak i 2 kašičice uveče, nakon poslednjeg obroka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.