ČISTI JETRU, PODMALAĐUJE CEO ORGANIZAM - Kombinacija ovih namirnica idealna je za letnji detoks

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 09:49

ČISTI JETRU, PODMALAĐUJE CEO ORGANIZAM - Kombinacija ovih namirnica idealna je za letnji detoks

Probajte sa napitkom posle koga ćete se sigurno ostetiti mnogo bolje!

Zdravlje organizma dosta zavisi od zdravlje jetre koja je čistač organizma. Da bi organizam nesmentano funkcionisao neophodno je da jetra bude čista i zdrava, a to znači dosta svežeg voća i povrća, redovna hidratacija i generalno zdraviji režim života.

Ipak, ukoliko imate problem sa jetrom, postoji napitak koji može da pomgne da oporavite organizam, očistite jetru i sprečite prve znake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << starenja.

Reč je o kombinaciji superzdravih namirnica, a ova smesa može da očisti zapušeno debelo crevo, masnoće iz jetre i značajno popravi vid.

Sastojci:

Oljuštite cveklu i kuvajte dok ne omekšaju (ne mora potpuno da se raskuva, dovoljno je da vri desetak minuta). Kuvanu cveklu iseckajte na komadiće i stavite u činiju. Isti proces ponovite sa lukom, pa dodajte ulje, sirće i so. Jedite svaki dan i oduševićete se brzim rezultatom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.