ČISTI DEBELO CREVO I OSLOBAĐA OD OTROVA ZA 7 DANA: Napitak od OVOG VOĆA i krastavca je provereno dobra kombinacija (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 17:17

ČISTI DEBELO CREVO I OSLOBAĐA OD OTROVA ZA 7 DANA: Napitak od OVOG VOĆA i krastavca je provereno dobra kombinacija (RECEPT)

Posle nedelju dana, osećaćete se mnogo bolje i takođe ćete izgubiti na težini!

Količina toksina kojima smo svakodnevno izloženi kroz hranu, hemikalije, zagađenje i stres, može dovesti do raznih zdravstvenih problema, jer smo onda skloni brojnim bolestima.

Baš zbog toga bi trebalo da poboljšamo funkciju celog tela i da sprečimo takve zdravstvene probleme, a najbolji način za to je da detoksifikujemo debelo crevo i očistimo creva.

Višak otpada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i toksične skupine u debelom crevu mogu izazvati brojne neugodne simptome, pa kada se očisti, probava se poboljšava i apetit se smanjuje.

Koristite ovaj napitak 7 dana da biste počeli da živite svoj najbolji život!

Sveži sokovi od voća i povrća sadrže mnoge elemente koji mogu pomoći u čišćenju debelog creva, uključujući vlakna, fitohemikalije (korisne biljne hemikalije) i prirodne šećere koji deluju kao laksativi, kao što su sorbitol i fruktoza.

Ljudi koji praktikuju čišćenje debelog creva tvrde da to pruža značajne zdravstvene beneficije, uključujući:

Ovaj napitak za čišćenje debelog creva takođe će vam pomoći da izgubite i koje kilo viška!

Sastojci:

Uputstva:

Isperite krastavac, isecite ga i uradite isto sa jabukom. Zatim razdvojite list Aloe vere na dva dela i istisnite gel iz jedne od polovina. Izmešajte sve sastojke u blenderu, dodajte čašu vode i sok od narandže i pijte ovaj napitak dva puta dnevno, ujutro, na prazan želudac i popodne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.