ČISTA DESETKA: Kejt Midlton u prelepoj haljini zablistala na svečanosti u Bekingemskoj palati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČISTA DESETKA: Kejt Midlton u prelepoj haljini zablistala na svečanosti u Bekingemskoj palati!

Svaki detalj na svom mestu.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton važi za jednu od najbolje stilizovanih poznatih dama. Kejt je uvek dobro obučena i stilizovana, a to je nedavno još jednom potvrdila.

Vojvotkinja je zablistala, i to bukvalno. Njen izbor haljine za svečani prijem u Bakingemskoj palati oduševio je mnoge. Kejt je za ovu priliku izabrala crvenu haljinu sa izvezenim šljokicama koje su doprinele tome da haljina izgleda veoma svečano, ali i sofisticirano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Catherine‘s Fashion 💕 (@catherinecambridgestyles) on Jan 20, 2020 at 2:20pm PST

Haljina je inače kreacija modnog brenda „Needle and Thread“ koji obožavaju mnoge poznate dame. Da vodi računa o svakom detalju dokazuje i izbor cipela i torbice od brušene kože u istoj nijansi.

A post shared by @_showbizz_ru on Jan 21, 2020 at 1:34am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uvek je obučena sa stilom: I sada je to uradila bez greške FOTO

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 13:32

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp retko kad greši kada je izbor garderobe u pitanju...Ona važi za jednu od najbolje obučenih poznatih žena, a to je dokazala u jednom od poslednjih pojavljivanja u javnosti. Melanija voli da nosi sofisticirane komade odeće poput elegantnih kaputa ili haljina...To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.