ČIM SAM SE PRIBLIŽILA MUŽU ZNALA SAM DA SAM TRUDNA  Žena zbog jedne neobične stvari otkrila da je u drugom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 19:38

"ČIM SAM SE PRIBLIŽILA MUŽU ZNALA SAM DA SAM TRUDNA" Žena zbog jedne neobične stvari otkrila da je u drugom stanju

Trudnica je imala velike probleme zbog čudnog simptoma

Jedna majka iz Australije, tvrdi da je svoju drugu trudnoću otkrila onda kada je pokušala da poljubi svog muža. Zbog njegovog daha koji joj je užasno smetao, znala je da će za 9 meseci dobiti još jedno dete.

Maksi Duser je rekla da joj je blizina njenog muža bila i više nego gadna tokom prve trudnoće, u 2020. godini. Upravo zbog toga, ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju drugo stanje otkrila je baš onda kada je trebala da se poljubi sa njim.

"Kada se to dogodilo u mojoj prvoj trudnoći, to je bio mali šok da budem iskrena. Upravo sam se udala, preselila se kod njega i osećala sam se kao da ga ne volim. Njegov dah je smrdeo tokom cele prve trudnoće. Bio je to neki miris, recimo, kao da nije oprao zube više od mesec dana i da je pojeo mnogo nezdrave hrane ", objasnila je Maksi.

Duser je dodala da je miris bio "gori od jutarnjeg daha" i da se osećala kao da će povratiti. Međutim situacija se opet smirila, nakon rođenja sina, kada je je shvatila da nije neuobičajeno da trudnica doživljava promene u čulima.

"To ima veze sa mojim hormonima. Ipak, moj jezik ljubavi je fizički dodir, tako da je to bila velika promena za oboje i nismo znali da se zapravo to nekim žena i događa. Bili smo pod stresom", rekla je ona.

Ono što je zanimljivo, Maksi je svoju drugu trudnoću otkrila upravo onda kada je počela da se grči kad god bi je muž poljubio. Srećom, par je bio spreman da se suoči sa njenim stanjem posle prve trudnoće.

"Imala sam hiperemezu, pa onda jaku jutarnju mučninu i morala sam da budem primljena u bolnicu tako da mi je bilo mnogo gore. Pošto smo prošli kroz ovo prvi put, tek sada mogu da mu kažem kako se osećam", bila je iskrena Maksi.

Njena osetljivost na mirise uticala je i na njenog supruga.

"Rekao mi je da nije lako, ali da pokušava da me razume. Već je prošao kroz to sa mnom, tako da mu je ovaj put lakše jer zna da nije do mene, nego do mog stanja", kaže ona.

Tokom prve trudnoće, rekla je da je naterala svog muža da pere zube više puta dnevno, ali da ni to nije pomoglo.

"Moj muž jednostavno izgleda i miriše drugačije kada sam trudna, kao da mi je muž, ali takođe nije", objasnila je ona.

Maksi se nada da njena priča pruža utehu drugim ženama koje prolaze kroz istu stvar.

"Samo želim da kažem ljudima da se ovo može desiti ženama dok su trudne, a i dobro je da i muškarac zna jer to može biti teško za njih", rekla je ona.

Svoje drugo dete - devojčicu ovaj par očekuje u oktobru, a Duser je bila iskrena i rekla da jedva čeka da poljubi svog partnera.

"Znam da je to veoma čudno, ali čim sam rodila prvo dete osećala sam se kao da mi je veo skinut sa lica. Pogledala sam svog muža i pomisliala sam 'više te ne mrzim, ti si čovek za kog sam se udala'", objasnila je Maksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.