CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Kim Kardašijan zaradila OGROMNU svotu novca za samo 45 sekundi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 13:59

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Kim Kardašijan zaradila OGROMNU svotu novca za samo 45 sekundi

Može joj se.

 Svetski poznata rijaliti zvezda i starleta, Kim Kardašijan, snimila je reklamu za kompaniju koja se bavi dostavljanjem hrane u Australiji pod nazivom "Uber Eats" za oko 875 hiljada evra i 45 sekundi kadra.

 Naime, Kim je imala glavnu ulogu u reklami šaljivog karaktera koja traje veoma kratko i koju započinje sa rečenicom:

- Večeras ću jesti - a onda pobrojala hrskavu piletinu i druge narudžbine.

Društvo joj u reklami pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << australijska komičarka Magda Subanski, poznatija kao Šaz, koja "se podsmeva" Kim i uči je da izgovara reči sa australijskim akcentom.

U prvoj reklami Kim ima dugu crnu kosu vezanu u rep, dok je već u sledećoj reklami ošišana na kratki bob sa šiškama, što joj je navodno uradila upravo koleginica iz reklame.

Poenta cele priče jeste brzina i želele su da naglase da dostava hrane preko ove kompanije stiže bukvalno za sekund.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.