ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA KUPUJE NA BUVLJAKU! Obukla POLOVNU garderobu, pa podelila ulov na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 18:03

ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA KUPUJE NA BUVLJAKU! Obukla POLOVNU garderobu, pa podelila "ulov" na društvenim mrežama

Lepa brineta sa neobičnim zelenim očima neguje autentičan stil odevanja.

Ćerka našeg čuvenog novinara Jovana Memedovića, Maša, neguje autentičan stil odevanja, a mnogi govore da je pravi uzor mladima.

Osim što redovno deli da kupuje polovnu garderobu, ona je nedavno postavila fotografiju gde bere maline, ali i sadi drveće.

Slavni novinar i voditelj oduvek je uvek svoju intimu čuvao za sebe, o razvodu nije javno da govorio, i čuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svoju decu daleko od očiju javnosti.

Maša Memedović krenula je stopama svoga oca i često na društvenim mrežama propagira prirodan način života, recikliranje i održiv razvoj.

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

Ona je sada podelila i video "ulova" sa buvljaka.

- Nema veće sreće nego kad se vratiš kući sa buvljaka sa punim cegerima.- napisala je lepa Maša i dodala da je upravo na najlon pijaci pronašla jaknu iz svojih snova i stare kožne čizmice.

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

Jovan je Mašu dobio sa bivšom suprugom Mirjanom koju je upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece. Naime, Maša se ne eksponira u javnosti, ali je aktivna na društvenim mrežama gde deli svoje dogovoštine, a velike pohvale je dobila kada je otišla u berbu malina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.