CELA EVROPA PRIČA O NJIMA! Ušao u vezu sa MALOLETNICOM, stariji je 28 godina i optužen za PEDOFILIJU, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA EVROPA PRIČA O NJIMA! Ušao u vezu sa MALOLETNICOM, stariji je 28 godina i optužen za PEDOFILIJU, ali...

Ima još toga!

Endi Telford (47) bio je optužen da je "pedofil" i "progonitelj" nakon što se zaljubio u ćerku svoje prijateljice pre tri godine. Bet je tada imala samo 16.

Kada su započeli vezu Endi je imao 44, a Bet 16 godina. On je bio prijatelj njene majke. Kako je okolina iz zapadnog Velsa saznala za njihovu ljubav, svi su ga prozivali da je pedofil i progonitelj, a mnogi su njihove fotografije opisali kao "odvratne".

- Mi smo srećna porodica, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u to vreme nisam znao da bi me Bet prihvatila, da bi ona želela da sam zauvek njen čovek. Brinuo sam o tome šta će ljudi da misle. Razlika između 16 i 44 je velika - rekao je Endi.

"16-44... It's a big gap." But this didn't stop Andy and Beth from giving #AgeGapLove a go. pic.twitter.com/3pAgLVRgPE

— Channel 5 (@channel5_tv) 26. мај 2019.

Gledaoci Kanala 5, na kome je prikazana reportaža o njihovoj vezi, bili su zgranuti.

- Od toga što je ona, kada je napunila 16, odlučila da njihovo prijateljstvo "odvede na viši nivo", meni se povraća - tvitovao je jedan gledalac.

- Vi veličate to što se odrasli čovek smuvao sa tinejdžerkom. Odvratnoooo - dodao je drugi.

- Ovo je ludo. Rekao bih da su nju spremali za ovako nešto. Zašto to zovemo "ljubav sa razlikom u godinama"? Zašto to veličate srećnom muzikom? Cela stvar je čudna- zaključio je treći.

No, takvi komentari Bet i Endija, koji zajedno imaju dvoje dece, urasta 1 i 2 godine, ne zanimaju.

- Razlika u godinama mi ne smeta. Nikada nije. Ne vidim ga kao starijeg čoveka ili svoga "tatu". On je osetljiv kao veliki plišani meda. Uvek sam želela porodicu i shvatila sam da je Endi savršen čovek za tako nešto - rekla je Bet, što znači da je strast među njima očigledno uzavrela!

Šta vi mislite o ovome? Da li je razlika od 28 godina u redu?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.