Budite hrabri, ponesite ovakvu frizuru!

Izvor: Prva.rs, 09.Mar.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite hrabri, ponesite ovakvu frizuru!

Kreativnost, interesantni kostimi sa detaljima jarkih boja i neobične frizure glavne su karakteristike modne revije frizura koje je sinoć predstavio u klubu „Lobby“ Aleksa La Vie.

Nakon mesec dana pripreme i velikog truda koji je ceo tim uložio u pripremu ove revije, Aleksa La Vie je zadovoljan rezultatima:
„Uložen je maksimalan trud i ogromna želja da to sve što je sumorno u ovom gradu malo obojimo i da ovaj Beograd bude ono što je nekada bio. Da zaboravimo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << taj marketinški trik „kriza“. Ja imam 41. godinu i ne znam kada ovde nije bila kriza. Muka mi je više od ovog tmurnog grada, a ovi ljudi ne zaslužuju to, mi smo veseli narod. Ja sam, nadam se, ovom revijom dokazao da mi, da kažem umetnici, treba da se borimo protiv toga i ovaj grad dižemo i održavamo onakvim kakav zapravo jeste", rekao je Aleksa.

Reviju je podržala i Ivana Peters, kao i svoju sestru Nevenu Radulović koja je osvojila publiku svojom frizurom i kostimom. Njena skoro bela kosa bila je kontrast u odnosu na crna krila koja je nosila kao detalj. Ivana Peters bila je vidno oduševljena frizurom i kostimom koje je njena sestra nosila:
“Seka mi se najviše dopala, moram da priznam. Dopada mi se i energija i frizura, ona je večeras bila posebno lepa. Generalno su mi super te hrabre kratke frizure, dopala mi se jako igra sa bojama, a posebno mi se svidelo što su manekeni bili normalnih mera. Revija je bila super, jako su se potrudili i oko koreografije i kostima, a sve je lepo upakovano da ipak frizure dođu do izražaja”, rekla je Ivana Peters.

 Pogledajte još neobičnih frizura koje je Aleksa prikazao na svojoj reviji:

Foto: S.S.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.