Brzo otpušavanje slivnika uz pomoć 3 SASTOJKA koji svi imaju kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 23:05

Brzo otpušavanje slivnika uz pomoć 3 SASTOJKA koji svi imaju kod kuće

Vrlo je jednostavno, i ne, nije u pitanju soda bikarbona.

Svima se desi da se slivnik zapuši s vremena na vreme. Ovo se najčešće dešava zbog ostataka hrane koji zapadnu u cev za sudoperu, te dlake koje završe u slivniku za lavabo.

Iz toga razloga, neophodno je s vremena na vreme poboljšati prohodnost vode, te otpušiti cev i otkloniti ostatke koji su u istoj završili.

Iako hemijska industrija nudi pregršt proizvoda za otpušavanje cevi, mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ljubitelji “prirodnih” metoda koji rade isti posao, a znatno su jeftiniji.

Za sve oni koji su “sami svoji majstori”, predlazemo metodu otpušavanje slivnika za koji će vam biti potrebne samo 3 stvari koje već sigurno imate kod kuće.

Potrebno je da u silvnik sipate tečnost za sudove, jedan prasak za pecivo i vrelu vodu.

Detaljnije možete pogledati u videu OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.