Bronzana boginja Kim dominirala u pustinji u novoj kolekciji donjeg veša

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronzana boginja Kim dominirala u pustinji u novoj kolekciji donjeg veša

Veoma je ponosna na svoj uspešni brend Skims, a i s razlogom.

Kim Kardašijan izgleda neverovatno dok pozira za svoju novu kolekciju donjeg veša u boji kože koja se zove Naked (Gola).

U jednom od kadrova ona nosi duboki brushalter u hladu stena, okrenuta ka Suncu dok joj se niz leđa spuštaju razbacani smeđi pramenovi kose.

U subotu je na svom Instagramu objavila snimke na kojima pozira na automobila Lančia Stratos HF Zero iz 1970. godine.

Internet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezda želela je da probudi maštu posmatrača dok je pozirala u grudnjaku i gaćama u boji kože koji nose njen potpis.

Rijaliti zvezda se odlično uklopila sa bojom peska dok se slikala u takvom vešu.

Donje rublje uparila je sa bež vojničkim čizmama, prenosi dailymail.co.uk.

A čini se da ona i suprug Kanje Vest sve više interesuju za pustinju, jer su nedavno kupili parcelu neizgrađene zemlje za koju su platili 6,3 miliona dolara u dolini Koačela.

Nekretnina se nalazi u zajednici Medison kluba u La Kinti, u istoj ulici gde i njena mama Kris i sestra Kajli Džener poseduju imanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.