Britni Spirs PROVOCIRA javnost: Pevačica se SKINULA, jedva GRUDI pokriva rukama! Evo ko je prvi REAGOVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 22:05

Britni Spirs PROVOCIRA javnost: Pevačica se SKINULA, jedva GRUDI pokriva rukama! Evo ko je prvi REAGOVAO

Britni Spirs svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram uzburkala javnost.

Britni Spirs svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram uzburkala je javnost.

Čuvena američka pevačica Britni Spirs (39) s vremena na vreme sa svojim obožavaocima na svom Instagram profilu podeli po neku otkačenu fotku, međutim ovog puta prevzišla je sebe.

Iako je poznata po bezobraznim i provokativnim slikama, poslednja fotka koju je objavila napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pravu pometnju na ovoj društvenoj mreži.

Naime, pevačica je pozirala u teksaš šortsu koji više otkriva nego što pokriva, a u prvom planu našle su se njene grudi, koje je prekrila rukama.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Osim činjenice da Britni može da se pohvali savršenim izgledom iako je na pragu pete decenije, obožavaoce je oduševila njena hrabrost, a među prvima kompliment joj ju uputila Paris Hilton.

Fotka je za kratko vreme prikupila preko dva miliona "sviđanja", što dovoljno govori o oduševljenju koje je ista izazvala među obožavaocima Britni Spirs.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.