Brazilka (50) izgleda kao tinejdžerka JER NEMA DECU? Kontroverzna izjava napravila haos na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 21:55

Brazilka (50) izgleda kao tinejdžerka JER NEMA DECU? Kontroverzna izjava napravila haos na društvenim mrežama

Prelepa, prezgodna, i sama.

Prelepa brazilska influenserka i pevačica pod imenom Džuls mnoge je šokirala svojim mladolikim izgledom, jer tvrdi da ima 50 godina.

Džuls je aktivna na društvenim mrežama i kada je dobila veliki broj pratilaca otkrila je koliko ima godina. Mnogi i dalje odbijaju da poveruju da ima 50 godina jer pored odlične fizičke forme, Džuls izgleda kao da je dvadesetim.

Džuls je rođena 1974. godine podelila je savete kako da što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duže održite mladolik izgled.

U kratkom video-klipu za Tiktok, napisala je "Godine: 49, bez dece, sat otkucava".

Od provođenja vremena u teretani do odmora na suncu, čini se da ova TikTok zvezda uživa jer nema decu i čak je rekla da joj je upravo ta odluka pomogla da ostane mlada. Iako je možda uverena da je pronašla izvor mladosti, drugi ne veruju da ima 50 godina.

Neki su čak tražili "dokaz", dok se raspravljalo u komentarima.

U jednom od klipova Džuls je objasnila da ju je suprug ostavio posle 25 godina braka, uz reči da je ona prelepe i divna, ali da želi da pronađe ženu koja je još bolja od nje.

- Drago mi je da je otišao, nikada nisam bila srećnija. Živim život punim plućima i odlično mi je - rekla je Džuls.

Felt like I really got slapped 🫠🤣

♬ how i love being a woman - editdiaary

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.