Božo Vrećo: Njegov STAJLING izaziva mnogo komentara, a njegov glas i specifičnost je nešto što se retko viđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 18:55

Božo Vrećo: Njegov STAJLING izaziva mnogo komentara, a njegov glas i specifičnost je nešto što se retko viđa

Diktira modu.

Osim po svojoj muzici, zbog koje su ga zavoleli narodi širom Balkana, kantautor Božo Vrećo poznat je i po svom ekcentričnom stajlingu, od kojeg ne odstupa.

Uglavnom je viđen u elegantnimk scenskim kostimima, pretežno haljinama. Negov glas i specifičnost je nešto što se retko viđa na našim prostorima, odevne kombinacije su uvek na meti komentara, a on je rešio da ispriča odakle ideja da nosi baš haljine.

A na početku je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je sve krenulo za vreme rata, kada je majka njemu i sestrama od zavesa pravila haljine, da bi imali čime da se igraju.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 28. Сеп 2020. у 1:30 PDT

Kantaautor stalno pomera granice, imresionira, šokira, ali je uvek dosledan sebi i svojom ljubavi prema odevnim komadima koje nosi.

Pa tako je i ovaj ekscentrični umetnik iskombinovao dugu crnu suknju s belim cvetovima i strukiran sako, tamni šešir i naočare za sunce. Svi su ponovo bili zadivljeni kako je elegantno i sa stilom spojio nespojivo i istovremeno istakao i muževnu i ženstvenu stranu svoje ličnosti.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 8. Јул 2018. у 12:32 PDT

- Volim kad drage dame i moje žene uživaju u mojim kreacijama i baš takvu žele za sebe. Sa stilom se rađate, tako da sam oduvek znao šta da obučem i na koji način. To je stvar stava, garda, slobode i umijeća pokreta - rekao je jednom priklikom za javnost harizmatični pevač.

Vrećo je vrele letnje dane iskoristio za promovisanje novih komada svog stajlinga, te je na morskim obalama nastala i ova fotka koju su svi pratioci njegovog Instagram profila iskomentarisali.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 13. Окт 2020. у 7:07 PDT

Ovom letnjom , potpuno neobičnom haljinom je oduševio pre svega pripadnice lepšeg pola koji su kako je već negde naglašeno u komentarima njegovog profila okarakterisale kao "savršenstvo". Haljina je sa širokim obodom koji joj daje slobodu i savršentvo pri kretanju, oslikana krajnje neobičnim vanvremenskim geometrijskim dezenom u crno-beloj kombinaciji.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 1. Окт 2020. у 12:55 PDT

Da su crna kožna jakna, nitne i gležnjače uvek u modi ovim stajlingom je dokazao i Božo okarakterisavši ga kao "festivalski". Kombinacija koja je nosiva gotovo u svakom trenutno, bilo da je u pitanju dnevna ili noćna varijanta. Jedno od svedenijih izdanja ovog umetnika, koje morate priznati, ostavlja veliki utisak.

Negov glas i specifičnost je nešto što se retko viđa na našim prostorima, odevne kombinacije su uvek na meti komentara,

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 18. Сеп 2020. у 9:13 PDT

Bili kako bilo, morate priznati da umetnik nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kakvo je vaše mišljenje?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.