Borba između barbike i bracike: Lutke koje oponašaju modna izdanja Kajl Džener pravi su hit

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 15:40

Borba između barbike i bracike: Lutke koje oponašaju modna izdanja Kajl Džener pravi su hit

Barbimanija koju je doneo film Grete Gervig "Barbi" učinila je kultnu lutku još popularnijom, što se mnogima dopalo, a druge stavilo pred novi izazov.

Gle čuda, o Barbi se više priča nego o Kajli Džener koja obožava da bude u žiži svetske javnosti. Nimalo nas ne čudi što je milijarderka našla načina da tome doskoči, u saradnji sa kompanijom kojoj je takođe to prioritet.

U filmu "Barbi" pojavljuju se likovi koji su inspirisani brac lutkama, a koje nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u najboljim odnosima sa Barbi, čiji lik tumači Margo Robi. Kompanija MGA entertejnment koja proizvodi ove igračke dosetila se kako da parira popularnosti konkurentne lutke pa je promovisala seriju lutki inspirisanih modnim izdanjima Kajli Džener. Moćan odabir iz ugla marketinga!

Novu seriju čini 14 različitih igrački, poput šest brac lutkica i sedam pratećih modnih detalja (stajlinga).

Kao inspiracija poslužio je stajling Kajli Džener sa Met gale (dva izdanja sa ovog događaja), pa onda i modno izdanje u stilu modne kuće Mugler. Ideja je više nego zanimljiva, mada će se postavlja i pitanje da li je izbor Kajli kao uzora deci koja će se igrati lutkama dobar. Stajlinzi su i provokativniji, ali i barbika je odevena na sličan način, zar ne?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.